072 000 2323 (072 000 BEBE)
(Luni-Vineri 9-18)
contact@esentialpentrubebe.ro
Articolul zilei

Eruptiile dentare, între mit si realitate

Citeste articolul
Bagajul pentru maternitate Citeste articolul
Termeni si conditii

Prezentul document stabileste tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.EsentialpentruBebe.ro  gestionat de SC MONBABY INNOVATIONS SRL.

Acest site este proprietatea SC MONBABY INNOVATIONS SRL, fiind intretinut si actualizat de catre acesta. Societatea in cauza are sediul in Bucuresti, cod postal 020145. Numarul de inregistrare la Registrul Comertului este J40/12024/2012. Codul unic de identificare al companiei este RO30798967. 

Utilizarea site-ului prin accesul, navigarea si cumpararea produselor constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Compania SC MONBABY INNOVATIONS SRL isi rezerva dreptul, prin intermediul administratorului sau a unor terte persoane imputernicita de acesta, de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Confidentialitate 

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC MONBABY INNOVATIONS SRL. are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate si legitime, datele personale care ne sunt furnizate de catre dumneavoastra in calitate de client al SC MONBABY INNOVATIONS SRL. Scopul principal al colectarii datelor cu caracter personal consta in efectuarea operatiunilor economice de facturare si livrare exclusiv pentru produsele comercializate de SC MONBABY INNOVATIONS SRL. Totodata datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra sunt utilizate in scopuri de marketing/promovare exclusiv pentru produsele comercializate de SC MONBABY INNOVATIONS SRL. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Dumneavoastra in calitate de client al SC MONBABY INNOVATIONS SRL. aveti libera optiune de a furniza datele dumneavoastra personale, acestea fiind necesare doar pentru indeplinirea scopurilor define mai sus. Refuzul dumneavostra de a ne furniza datele personale determina SC MONBABY INNOVATIONS SRL. sa va stearga imediat datele personale din baza noastra de date, nefiind posibil in viitor furnizarea de informatii actualizate privitoare la produsele comercializate de SC MONBABY INNOVATIONS SRL. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre SC MONBABY INNOVATIONS SRL , acestea nefiind comunicate altor terte persoane.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:

• Notificarea. SC MONBABY INNOVATIONS SRL este notificata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

• Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;

• Scopul bine determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate; Colectarea datelor personale pentru clientii SC MONBABY INNOVATIONS SRL are scopuri comerciale si de marketing exclusiv  legate de produsele si serviciile comercializate de SC MONBABY INNOVATIONS SRL;

• Confidentialitatea. Personalul care prelucreaza, in numele SC MONBABY INNOVATIONS SRL, date cu caracter personal au prevazut in contractul de munca si in fisa postului, sau in contractul de colaborare in cazul imputernicitilor persoana juridice  o clauza de confidentialitate aferenta;

• Consimtamantul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea 677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare;

• Informarea. Informarea persoanelor se face de catre SC MONBABY INNOVATIONS SRL care prelucreaza datele personale ale clientilor in scopuri comerciale si de marketing legate exclusiv de produsele comercializate de aceasta;

• Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate;

• Securitatea. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate;Drepturile persoanei vizate (reglementate de Legea 677/2001):Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC MONBABY INNOVATIONS SRL, Sos Stefan cel Mare, nr 32, Bl. 27A, Sc 1, Ap. 37, Camera 1. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate tertelor persoane.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Totodata clientii SC MONBABY INNOVATIONS SRL au in mod cumulativ urmatoarele drepturi:

• dreptul de a obtine de la SC MONBABY INNOVATIONS SRL, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de SC MONBABY INNOVATIONS SRL.;

• dreptul de a obtine de SC MONBABY INNOVATIONS SRL, la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;

• dreptul de a obtine de la SC MONBABY INNOVATIONS SRL, la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001;

• dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza;

• dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care v-au fost incalcate; De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.

Securitatea datelor cu caracter personal

SC MONBABY INNOVATIONS SRL certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal.

SC MONBABY INNOVATIONS SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor/imputernicitilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.Pentru mai multe detalii si informatii orice persoana interesata se poate adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Intregul continut al magazinului online www.EsentialpentruBebe.ro   (incluzand, aici articolele, textele utilizate, imagini prezente pe site, logo-uri producatorilor, butoane si forma lor grafica, elemente grafice componente, baze de date aferente site-ului, orice alte date existente pe site, scripturi aferente site-ului, design web, programe etc) este proprietatea SC MONBABY INNOVATIONS SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea industriala si intelectuala.
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

In calitate de cumparator al produselor comercializate de SC MONBABY INNOVATIONS SRL sau de utilizator al site-ului www.EsentialpentruBebe.ro sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea. Raporturile comerciale dintre cumparator si magazinul online www.EsentialpentruBebe.ro  sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Compania SC MONBABY INNOVATIONS SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.Folosirea fara acordul scris explicit al SC MONBABY INNOVATIONS SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.Produsele. Garantia produselor. Declinarea responsabilitatii.SC MONBABY INNOVATIONS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli de redactare, in ceea ce priveste preturi, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt continut al produselor existente pe site-ul www.EsentialpentruBebe.ro. Totodata SC MONBABY INNOVATIONS SRL nu garanteaza ca descrierea produselor este completa.

In cazul in care elementele definitorii pentru un produs (pret, denumire, caracteristici) au fost redactate gresit de catre SC MONBABY INNOVATIONS SRL, administratorul acesteia isi rezerva dreptul de a anula comanda ce contine aceste produse si de a informa in acest sens comparatorul.  Clientul are dreptul sa refaca comanda cu noile date ale produselor (pret, denumire, caracteristici) doar daca produsele in cauza ii satisfac nevoie de a cumpara acel produs.  Imaginile produselor pot diferi, uneori, de imaginea produsului fizic livrat de catre SC MONBABY INNOVATIONS SRL.

SC MONBABY INNOVATIONS SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

SC MONBABY INNOVATIONS SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Prin urmare, compania isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla in oferta curenta a importatorului sau a distribuitorului.

Clientul va fi notificat in acest sens si, daca plata s-a efectuat de catre cumparator, acesta isi va primi inapoi banii incasati de SC MONBABY INNOVATIONS SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. Stocurile produselor de pe site nu se pot actualiza zilnic, de aceea administratorul companiei nu garanteaza existenta in stoc a produselor de pe site chiar daca acestea apar pe site ca fiind in stoc. Pentru confirmarea stocului veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant al firmei.

Termenul de  livrare de 1-3 zile lucratoare este valabil pentru produsle aflate in stoc si in conditiile mentionate mai sus. Toate produsele comercializate de catre magazinul online www.EsentialpentruBebe.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale, si provin din surse mentionate de fiecare producator in parte. Fiecare produs comercializate de Produsele comercializate de SC MONBABY INNOVATIONS SRL sunt considerate produse de uz curent, motiv pentru care nu beneficieaza de garantie de folosinta (cu exceptia produselor care precizeaza specific acest lucru). Totusi, potrivit legislatiei in vigoare, produsele comercializate pe www.EsentialpentruBebe.ro beneficieaza de garantie de conformitate si pentru vicii ascunse. Astfel, oricare produs care nu are aceleasi calitati ca si produsele care au fost prezentate ca mostre sau model pe site-ul nostru, nu corespund oricarui scop declarat pe site-ul nostru sau nu isi pastreaza parametrii de calitate si performanta normale pentru astfel de produse, se considera lipsa de conformitate si beneficiaza de garantie de conformitate. Produsul care nu este conform sau prezinta vicii ascunse vor fi fie inlocuite, fie restituita contravaloarea acestora in cazul in care nu pot fi inlocuite.

Produsele comercializate de SC MONBABY INNOVATIONS SRL sunt insotite de recomandari privind limitele de varsta, acolo unde necesar. Aceste informatii sunt preluate de la producatori. In cazul folosirii produselor de catre copiii care nu au implinit varsta respectiva, cumparatorul produselor se va asigura ca produsele sunt folosite sub supravegherea unui adult pana la implinirea varstei recomandate de producator. Anumite produse necesita asamblarea de catre un adult si/sau indrumarea si supravegherea copiilor in timpul jocului cu acestea.

Pentru comenzi in Bucuresti si in provincie cu valoare peste 500 RON livrarea se va face GRATUIT la adresa de destinatie, pana la suma de 500 RON costul transportului este de 20lei.

Pentru comenzile voluminoase (peste 10 kg) sau care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat,  se percepe tarif de greutate sau distanta suplimentara, indiferent de valoarea comenzii, in cuantum de 1 RON/kg sau km suplimentar. Mai multe detalii despre cum se comanda, gasiti pe Cum Comand.

Politica de returnare a produselor

Prin intermediul magazinului nostru incercam sa va oferim produse de o calitate superioara la un pret imbatabil. Chiar si in aceste conditii, intelegem anumite exigente impuse, poate, de motive obiective. Prin urmare, va asiguram respectul cuvenit pentru decizia dumneavostra de a pastra sau returna produsul comandat prin intermediul magazinului nostru. In cazul in care produsele comandate nu va satisfac exigentele, magazinul nostru va ofera SIGURANTA CUMPARATURILOR prin posibilitatea rambursarii produselor in maxim 10 zile de la momentul achizitiei. In cazul deciziei dumneavostra de a returna produsele comandate in perioada de timp specificat mai sus, conditia necesara acceptarii returului  consta in obligativitatea de a returna produsul nefolosit impreuna cu ambalajul original livrat de magazinul nostru. Va solicitam bunavointa dumneavoastra de a intelege faptul ca doar in acest mod vom putea repune la vanzare un produs desigilat la un pret redus. Pentru retururi de produse din afara orasului Bucuresti va solicitam plata cheltuielilor de transport, respectand in acelasi timp si obligativitatea de a furniza produsul nefolosit impreuna cu ambalajul original livrat de magazinul nostru.

Pasii de returnare sunt urmatorii:

1. se trimite coletul inapoi la adresa furnizata de Esentialpentrubebe.ro

2. Puteti alege orice curier doriti sau trimitere posta, plata transportului fiind in responsabilitatea dumneavoastra

3. Coletul vine la noi la depozit este verificat ca este in ambalajul livrat in conditiile in care a fost livrat

4. Ne funizati un cont in care va putem efectua plata rapid sau va trimit banii pe contravaloarea produsului prin mandat postal in termen de maxim 5 zile de la returnare.

Publicitatea desfasurata prin intermediul magazinului online

Clientii SC MONBABY INNOVATIONS SRL sunt de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt, sub nici o forma, responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/intelegere/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.
Reclamatii privind produsele livrate de SC MONBABY INNOVATIONS SRL vor fi aduse la cunostinta acesteia in maxim 48 ore de la livrarea produsului/produselor in cauza. Daca reclamatia are ca obiect calitatea produselor , acesta va fi trimisa producatorului spre solutionare. In cazul in care reclamatia se refera la modalitatea de livrare a produselor, reclamatia va fi trimisa firmei de curierat care a intermediat transportul. Astfel, cumparatorul este obligat sa instiinteze compania SC MONBABY INNOVATIONS SRL in maxim 48 ore de orice probleme intalnite la livrarea produselor la adresa: contact@esentialpentrubebe.ro

Pentru restul reclamatiilor, altele decat cele specificate mai sus, se va trimite un mail la contact@esentialpentrubebe.ro in atentia expresa a administratorului societatii. SC MONBABY INNOVATIONS SRL depune eforturi sustinute pentru a rezolva toate reclamatiile aparute pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil atunci SC MONBABY INNOVATIONS SRL va actiona conform legilor in vigoare.Cumparatorul are deptul de a depune o reclamatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului prin intermediul site-ului www.anpc.ro.

Starea comenzilor in asteptare

Comenzile efectuate de catre cumparator vor ramane active pe site maxim 3 zile lucratoare. Dupa expirarea acestui termen comanda se va sterge automat de catre  SC MONBABYINNOVATIONS SRL. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului prin intermediul formularului de contact. Magazinul nostru nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea magazinului www.EsentialpentruBebe.ro, utilizatorul se declara de acord asupra fapului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii acestui magazin online sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Forta majora

Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - numai pe durata fortei majore.   

Independenta clauzelor comerciale:

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta cclauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul magazinului online www.EsentialpentruBebe.ro , gestionat de SC MONBABY INNOVATIONS SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in cauza in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la contact@esentialpentrubebe.ro


Echipa

EsentialpentruBebe.ro