072 000 2323 (072 000 BEBE)
(Luni-Vineri 9-18)
contact@esentialpentrubebe.ro
Articolul zilei

Eruptiile dentare, între mit si realitate

Citeste articolul
Bagajul pentru maternitate Citeste articolul
Expertii nostri
 Mona Ciurezu, Consultant Specialist pentru somnul copilului 0-4 ani

 

Cateva date despre Mona:

 Primul consultant certificat pe somnul copilul de 0-4 ani din Romania, certificat de Family Sleep Institute din SUA si trainer atestat de CNFPA.

 

„Mi-am descoperit pasiunea pentru subiectul somnul copilului acum 4 ani, cand am avut primul copil. Interesul mi-a fost adancit de nasterea celui de-al doilea copil, acum un an de zile. Mi-am dat seama ca au nevoi diferite, ca intampina praguri si probleme diferite la ora de culcare, asa ca am citit mult, vrand sa fiu cat mai aproape de ei. Am vazut ca nu exista multe informatii in Romania pe aceasta tema si asa am ajuns sa fac cursurile pentru somnul copilului.

 Mi-ar fi placut sa am si eu pe cineva care sa ma sfatuiasca ce sa fac inca din perioada sarcinii. In felul acesta as fi putut preveni problemele de somn, in loc sa le tratez.

 Dupa 14 ani in marketing, din care jumatate din ei petrecuti intr-o multinationala, am inteles ca, daca vreau sa petrec mai mult timp cu copii mei, trebuie sa fac o schimbare. Am adaugat si ingredientele de baza: dragostea fata de copii si pasiunea pentru subiectul somnului copilului si am ajuns trainer specializat. Misiunea mea, pe care incerc sa o impartasesc tuturor mamelor, este constientizarea importantei somnului in dezvoltarea copilului.

 
Motto-ul meu este "Un copil odihnit este un copil fericit”.

 

Pe site-ul www.bebedoarme.ro gasiti mai multe detalii despre Mona si activitatea ei de consultanta.
 Domnica Petrovai, Psihoterapeut cognitiv-comportamental;

 


O cunosc pe Domnica de mai bine de 6 ani si as putea sa spun foarte multe despre ea, insa m-as rezuma la faptul ca este un om care si-a pus amprenta asupra mea si asupra modului in care imi cresc copii. De fiecare data cand am ocazia, o recomand cu toata inima.

Cateva date despre Domnica:

Psiholog clinician principal/ Psihoterapeut cognitiv-comportamental;
Presedinte Asociatia de Psihologia Copilului si Adolescentului din Romania;
Expert pentru organizatii guvernamentale (Centrul National de Sanatate Mentala – Ministerul Sanatatii) si nonguvernamentale (Unicef, Salvati Copiii, Fundatia Copiii Nostri, Liga Romana de Sanatate Mintala etc.);
Psiholog acreditat in programul de formare Triple P - Positive Parenting Program al Universitatii din Queensland, Australia;
Autor de ghiduri, articole si carti de specialitate; mama a 2 copii

Gasiti mai multe detalii in CV atasat

Monica Ivan, Kinetoterapeut adulti si copii

Cand am cunoscut-o pe Monica, mi-au placut calmul si dorinta ei de a-i invata pe parinti ca pot sa faca lucrurile mai bine. Acesta este primul pas al schimbarii. In plus, are 12 ani de experienta in lucru cu copii, incepand cu cei de cateva zile de viata.

Cateva date despre Monica:

2000-2004: kinetoterapeut la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu

2003 –administrator si kinetoterapeut la clinica Kineto Cabinet

Elaborarea si urmarirea programelor de recuperare medicala adulti si copii, fizioterapie, masaj reflexoterapie, inclusiv osteopatie.

Gasiti mai multe detalii in CV-ul atasat

Raluca Olteanu, Medic specialist Neonatolog

Raluca iubeste copii si are parte de multe experiente emotionante, caci este martora a primelor secunde din viata micutilor. Este o fire vesela, care are lipici (ne-am placut din primul moment) si as putea spune ca e o mama fascinata de profesia  de ‘mama’.  Cand a auzit de sloganul nostru ‘de la mame pentru mame’, a vrut sa faca neaparat parte din echipa noastra si ii multumim pentru ajutor si devotament.

Cateva date despre Raluca:

Medic specialist Neonatolog

Lector cursuri parenting si puericultara

Casatorita si mama devotata a unei fetite

Gasiti mai multe detalii in CV-ul atasat

Mihaela Garabagiu, Medic specialist Stomatologie pediatrica

Acum 8 ani, cautam un medic stomatolog care sa ma ajute urgent, insa aveam experiente nefericite cu medicii de profil si o frica teribila. Cand o prietena mi-a zis ca Mihaela trateaza si copii, am zis ca este perfecta pentru mine.  Miha este o persoana foarte calda si prietenoasa. Oricine i se asaza in scaun se va simti confortabil, fie copil mic, fie adult incapatanat. Si, ce imi place cel mai mult, este ca este flexibila si inovatoare, in continua dezvoltare personala si profesionala.

Cateva date despre Mihaela:

Medic  Specialist – Chirurgie Dentara, Stomatologie pediatrica

Are 12 ani de experienta in Stomatologie si actual lucreaza  la COLORDENT, pentru ca ei vad lucrurile altfel....cu multe accente colorate:)

Hobby-urile ei sunt: stomatologia, tangoul argentinian, schi, tenis, calatorii, lectura, muzica buna

Gasiti mai multe detalii in CV-ul atasat