072 000 2323 (072 000 BEBE)
(Luni-Vineri 9-18)
contact@esentialpentrubebe.ro
Articolul zilei

Eruptiile dentare, între mit si realitate

Citeste articolul
Bagajul pentru maternitate Citeste articolul
Cum plasez o comanda pe www.EsentialpentruBebe.ro?
  • Alegi produsul pe care vrei sa-l comanzi si dai click pe butonul Cumpara.
  • Daca doresti, dupa fiecare produs adaugat in cos, poti sa vizualizezi continutul cosului si suma de plata dand click in partea dreapta sus a paginii unde apare cosul, numarul de produse si valoarea cosului tau.
  • Daca cumva te razgandesti poti sa scoti produse din cos modificant cantitatea, pui 0 la cantitate si dai apoi click pe butonul Actualizeaza cantitatea.
  • Dupa ce ai vazut cosul poti fie sa continui cumparaturile intorcandu-te in site apasand pe  Produse, fie sa trimiti comanda dand click pe butonul Finalizare comanda   .
  • Ca sa poti trimite comanda te rugam sa completezi cu atentie toate rubricile referitoare la nume si prenume, adresa, telefon si e-mail.
  • Aceste date sunt deosebit de importante pentru confirmarea si livrarea comenzii in conditii optime.
  • Comanda ta nu poate fi trimisa catre noi daca vreuna dintre rubrici a ramas necompletata.
  • Dupa ce ai verificat ca toate rubricile completate de tine sunt corecte pentru a trimite comanda catre noi, da click pe butonul Finalizare comanda.
  • In cel mai scurt timp de la primirea comenzii tale vei fi contactat telefonic de un reprezentant al firmei noastre pentru confirmarea comenzii si veti stabili impreuna detaliile referitoare la livrare.

Pentru comenzi in Bucuresti si in provincie cu valoare peste 500 RON livrarea se va face GRATUIT la adresa de destinatie, pana la suma de 500 RON costul transportului este de 20lei.

Pentru comenzile voluminoase (peste 10 kg) sau care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat,  se percepe tarif de greutate sau distanta suplimentara, indiferent de valoarea comenzii, in cuantum de 1 RON/kg sau km suplimentar.
 
Inregistrarea si procesarea comenzii

Cum imi confirma www.EsentialpentruBebe.roca a primit comanda mea?
Dupa trimiterea fiecarei comenzi veti primi automat un mesaj de confirmare pe adresa de email utilizata la inscriere. Acest mesaj de confirmare va contine id-ul comenzii dumneavoastra, id la care veti face referire in cazul in care aveti nelamuriri sau reclamatii legate de produsele comandate.

Ce trebuie sa fac daca am probleme cu comanda mea?
In situatia in care nu primiti la timp produsele comandate sau daca acestea au fost livrate intr-o stare necorespunzatoare va rugam sa trimiteti un email la contact@esentialpentrubebe.ro, in care sa precizati toate detaliile, mentionand si id-ul comenzii din confirmarea de comanda automata.

Cum îmi modific sau anulez comanda?

Daca va razganditi inainte sa apasati pe butonul de plasare a comenzii, puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le achizitionati sau puteti modifica amanuntele dorite legate de livrare sau de metoda de plata.
Daca ati plasat deja comanda, puteti efectua eventualele modificari numai daca produsele nu au fost deja expediate catre dumneavoastra, trimitand un email la contact@esentialpentrubebe.ro sau sunandu-le la 0761.645.557 (Luni-Vineri 9-18).
Acelasi procedeu este valabil si în cazul anularii comenzii.