072 000 2323 (072 000 BEBE)
(Luni-Vineri 9-18)
contact@esentialpentrubebe.ro
Articolul zilei

Eruptiile dentare, între mit si realitate

Citeste articolul
Bagajul pentru maternitate Citeste articolul

Sacii de dormit de care s-au indragostit britanicii si australienii

V-amintiti ca noi, mamicile de la EsentialpentruBebe, am pornit la drum cu ideea de a va impartasi tuturor experientele noastre pozitive in ceea ce priveste cresterea copiilor. Ne-am adunat fortele, cunostintele si sfaturile prietenilor si am pus laolalta pentru voi cele mai alese informatii si produse pentru a-ti face viata mai usoara.

Baza filosofiei noastre este un somn sanatos al copilului. Daca acesta se odihneste, va creste si se va dezvolta armonios, iar familia va putea, la randul ei, sa-si refaca fortele pentru a incepe o noua zi exploziva, asa cum cer standardele copiilor sanatosi.

Acum incercam sa va explicam de ce am ales anumite produse pentru promovarea unui ritual perfect de adormire. Copilul nu se poate legana pe aripi de vis fara un pic de ajutor. Iar mami este cea mai in masura sa i-l dea. Afla deci care este povestea sacilor Grobag.

Compania producatoare, Gro Company, este detinatoare a nenumarate premii pentru producerea de solutii in vederea unui somn mai sigur al bebelusilor si copiilor mici. Sloganul lor, care ne este si noua drag: DACA ESTI SUFICIENT DE NOROCOASA SA AI UN BEBELUS SAU UN COPILAS PLIN DE ENERGIE, DAR AI AVEA NEVOIE DE UN PIC DE SOMN, AI VENIT UNDE TREBUIA.

Asa s-a ajuns si la crearea sacului de dormit Grobag, brandul numarul unu in Marea Britanie si Australia in domeniul articolelor de acest gen. Sacul de dormit de noapte are si un frate, sacul de dormit de zi, cand temperatuta in camera e mai mare. Ambele sunt in culori atragatoare, dar placute si au capse si fermoare pentru ca parintii sa-i poata folosi cat mai usor.

Compania a produs si Gro-clock, ceasul-minune care ii ajuta pe copii sa stea in pat mai multa vreme, Gro-swaddle, metoda perfecta de infasare a nou-nascutilor, si minipaturica de somn, cel mai indicat ajutor de somn la care poate apela un parinte.

Si asta pentru ca, putem fi sincere intre noi, meseria de mamica este presarata cu tot felul de 'bucurii'. In clipele in care simti ca nu mai poti, ca nu vei mai fi in stare sa duci inca o zi pana la capat, foloseste-ne pe noi ca punct de sprijin. Nu vom dezamagi, caci am fost si noi in locul tau.

Gasesti la noi in site si articole despre importanta somnului, despre ce sa manance bebe seara, despre rutina de somn si despre multe alte picanterii.

12.09.2013, Mamicile de la EsentialpentruBebe.ro